Toimintaa – pentujen harjoitusnäyttely

Harjoituspentunäyttely su 19.7.2020 Siuntio, Suitiantie 539, 02570 Siuntio, opastus tieltä nro 116

Harjoitusnäyttelyn nimellä kulkeva tapahtuma sunnuntaina 19.7.2020 klo 11

Harjoituspentunäyttelyssä arvostellaan luokat 4-5kk urokset ja nartut, 5-6kk urokset ja nartut, 6-9 kk urokset ja nartut ja 9-12kk urokset ja nartut, lisäksi karvamuunnokset erikseen.

Harjoituspentunäyttelyn kulku aivan vastaavasti kuin pentukatselmuksessa, ainoastaan kirjallista arvostelua ei anneta! Luokissa palkitaan 3 parasta pentua.

Tuomarina SPL tuomari Sami Baggström

Ilmoittautumiset ennakkoon ke 16.7 mennessä spletela@gmail.com, mahdollista myös jälki-ilmoittautua paikanpäällä aamulla ennen näyttelyn aloitusta, mutta aikataulujen tekemiseksi ennakot mahdollisimman ajoissa Maksut 20e ennakkoon tilille Spl Etelä-uusimaa Ry  IBAN FI0440061020040527 16.7 mennessä tai paikanpäällä 25€

Arvioidut aikataulut ennakkoilmoittautumisten perusteella perjantai-illalla

Ilmoittautumiseen tarvitaan koiran virallinen nimi, rekisterinumero, syntymäaika ja mikrosirunnumero
Tulokset tulevat SPl-Etelä-Uusimaan sivuille ja FB-sivulle

Tervetuloa viettämään mukavaa harjoituspentunäyttely iltapäivää ja samalla treenaamaan ja sosiaalistamaan pentuja 🙂

 tervetuloa pennuille tarkoitettuun näyttelyharjoitukseen sunnuntaina 19.7.2020 klo 11:00 alkaen. Tuomari on SPL-tuomari Sami Baggström.

Tässä tilaisuudessa toimitaan kuin oikeasssa Pentukatselmuksessa, mutta harjoitellen niin pentuja, omistajia kuin esittäjiäkin. Tarkoitus on päästä harjoittelemaan pennun kanssa todenmukaisessa ympäristössä ja samalla pääsemme katselemaan jalostuksen tuloksia pitkän Koronatauon jälkeen.

Harjoituksissa sunnuntaina on luokat 4-5kk,  5-6kk, 6-9kk ja 9-12kk. Pennunäyttelyissä ei jaeta varsinaista arvosanaa vaan pennut laitetaan vain järjestykseen.

Yleiset ”säännöt”

  • Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty ja merkintä tarkistetaan kehässä ennen arvostelun alkua. Pennulla on oltava mukana siis rokotustodistus ja rekisterikirja.
  • MUISTAMME NOUDATTAA KORONA-rajoituksia, pidetään välimatkat, keräämme osallistujien yhteystiedot Koronaohjeiden puitteissa

Palkinnot

  • Luokissa palkitaan 3 ensimmäistä pentua, pennut palkitaan pokaalein.
  • Yleensä pentukatselmuksessa annetaan kirjallinen arvostelu, mutta tässä harjoituksessa ei kirjallista arvostelua tehdä, ainoastaan suullinen arvostelu
  • Luokkien voittajat osallistuvat näyttelyn lopussa paras pentu kilpailuun lyhyt- ja pitkäkarvaiset pennut yhdessä

Näyttelyalue ja pysäköinti:

  • Paikalla on puffetti
  • Näyttely järjestetään SPL-Etelä-Uusimaan kentällä osoitteessa Suitiantie 539, opastus tieltä numero 116 (Lohja-Siuntio kk)
  • Kehä on nurmikentällä, pysäköintialue on aivan kentän tuntumassa, näyttelypaikka on aurinkoinen (jos sää sallii) ja helteinen, Oma vesikuppi kannattaa pennulle ottaa mukaan ja muutenkin huolehtia niin omasta kuin koirien hyvinvoinnista

Aikataulu ja arvostelujärjestys sunnuntaina 19.7.2020, pentuja on ilmoitettu 38 kpl ennakkoon
klo 10:00 Pentujen vastaanotto näyttelyharjoitukseen alkaa, tämä tarkoittaa sitä, että kymmenestä alkaen voi käydä ilmoittautumassa ja hakemassa numerolapun, tällöin on normaalisti samalla rokotusten tarkastus.
Näyttelyharjoitukseen voi jälki-ilmoittautua paikanpäällä klo 10:45 mennessä (normaalisti ei voi), maksu käteisellä paikan päällä.
11:00 infotilaisuus mitä saksanpaimenkoirien näyttelyssä tapahtuu, miksi niitä pidetään ja mikä niiden tarkoitus on, tämän jälkeen aloitamme luokista 4-5kk ensin pitkäkarvaiset nartut, sitten lyhytkarvaiset nartut, pitkäkarvaiset urokset ja lyhytkarvaiset urokset jne
Tauko pidetään 4-5kk ja 5-6kk luokkien jälkeen n. 12:15-12:30
Tämän jälkeen jatkamme 6-9kk luokilla

noin klo 15:00 Näyttely päättyy